Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | “Advin Sahra Çölünde” Kitabının Yazarı Koray AVCI ÇAKMAN İle Keyifli Bir Söyleşi
“Advin Sahra Çölünde” Kitabının Yazarı Koray AVCI ÇAKMAN İle Keyifli Bir Söyleşi “Advin Sahra Çölünde” Kitabının Yazarı Koray AVCI ÇAKMAN İle Keyifli Bir Söyleşi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Eryaman kampüsü ortaokul kademesi olarak "Okuma Zamanı" etkinliklerimiz kapsamında dönem içerisinde okuttuğumuz kitapların yazarları ile öğrencilerimizi buluşturuyoruz.

Bugün saat 17.00-17.30 arasında 5. sınıf öğrencilerimizin ara tatilde okudukları “Advin Sahra Çölünde” kitabının yazarı Koray AVCI ÇAKMAN ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Söyleşide yazarımız; yazarlık serüveninden, çocukluk anılarından, dil değerlerimiz ve dile çok önem vermek gerektiği gibi eğlenceli ve  bilgilendirici konulardan bahsetti.

Öğrencilerimiz, yüz yüze olmasa da okudukları kitabın yazarıyla tanışmanışmanın mutluluğunu tadabildiler. Yazarımıza hayalleri ve hedefleriyle, yazdığı ve okumayı sevdiği kitaplarla ilgili çeşitli sorular sordular.

ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleşen etkinliğe İncek ve Eryaman kampüsünden yaklaşık yüz öğrencimiz katıldı.

Bu zor günlerde öğrencilerimizi sanal da olsa okudukları kitabın yazarıyla buluşturmanın gururunu yaşıyor, yazarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şafak Özbek
Tarih
:
04 Aralık 2020, Cuma 18:46
Okunma
:
929 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları