Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okyanus Kolejleri Okul Öncesi II. Veli Toplantısı Yapıldı
Okyanus Kolejleri Okul Öncesi II. Veli Toplantısı Yapıldı Okyanus Kolejleri Okul Öncesi II. Veli Toplantısı Yapıldı
  • Paylaş
Okyanus Koleji Okul Öncesi kademesi, velileri öğrencilerin akademik ve gelişimsel süreçleri hakkında 2015-2016 Eğitim-öğretim dönemi II. Veli toplantısı ile bilgilendirdi.

Okyanus Kolejleri Okul Öncesi II. Veli Toplantısı Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde 27 Şubat 2016 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

 Veli Toplantısı saatleri tüm kampüslerde velilerin katılımını kolaylaştırmak adına farklı ve kampüs lokasyonuna uygun saatlerde yapıldı.

Akademik ve Gelişim Değerlendirmeleri Velilere İletildi

Sınıf öğretmenlerinin başkanlığında gerçekleşen toplantıda II.Dönem eğitim-öğretim sürecinin nasıl devam ettiği, öğrencilerin gelişimsel süreçleri ile ilgili neler yapılacağı hakkında bilgi verildi.

Branş öğretmenleri de bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vererek, velilerin sorularını cevapladılar. Böylece velilerimiz tüm dersler hakkında hem süreç değerlendirmesi yapma hem de içerik hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olma şansını yakaladılar.

Okul Öncesi Rehberlik birimi ise dönem boyunca yaptığı çalışmaları paylaştı. Önümüzdeki aylarda her öğrenci grubu için yapılacak test/envanter bilgisini, yapılma zamanı ve bu çalışmalarla ilgili gerçekleştirilecek geri dönüşler ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi.  

Tüm Okyanus Koleji okul öncesi velilerine veli toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Kader ÇEVİK
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
29 Şubat 2016, Pazartesi 12:12
Okunma
:
14.715 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları