Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Eryaman ve İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Time Machine Adlı İngilizce Tiyatro Oyununu Keyifle İzlediler
Eryaman ve İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Time Machine Adlı İngilizce Tiyatro Oyununu Keyifle İzlediler Eryaman ve İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Time Machine Adlı İngilizce Tiyatro Oyununu Keyifle İzlediler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Time Machine (Zaman Makinesi) Adlı Tiyatro Oyununu Hep Beraber İzlemek İçin İncek Kampüsünü Misafir Etti.

Eryaman ve İncek Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri \\\\\\\'\\\\\\\'Time Machine\\\\\\\'\\\\\\\'  (Zaman Makinesi) adlı tiyatro oyununu izlediler. Oyunun teması bir makine icat etmeye çalışan iki çocuğun bir anda geçmişe ve geleceğe gitmesi idi.

Geçmişe giden Matheo adlı çocuk bir askere rastlar ve asker de O\\\\\\\'na aslında burada olmaması gerektiğini söyler. Matheo da bu durumu arkadaşına anlatmak ve O\\\\\\\'nu buradan kurtarması için  o askerden telefonunu vermesini ister fakat asker telefonun ne olduğunu bilmiyordur bile. Matheo kendini ifade edemez haldedir ve çaresiz hisseder.

 Time Machine (Zaman Makinesi) e basar ve geleceğe gider. Bu sefer bir robotla karşılaşır ve Matheo bir anda öksürmeye başlar çünkü hiç oksijen alamaz hale gelir.Öksürüğünün sebebini anlamıştır.Etrafına bakınır ve hiç ağacın olmadığını farkeder.Bu duruma çok üzülür.

 Tiyatro sonunda Matheo ve arkadaşı bugünün önemini anlatarak \\\\\\\'\\\\\\\'Doğamızı koruyalım ve doğamıza sahip çıkalım\\\\\\\'\\\\\\\' düşüncesini bir kez daha öğrencilere anlatırlar.

Eryaman ve İncek Kampüsleri Okyanus Kolejleri bu oyunu sahneleyen \\\\\\\'\\\\\\\'Happy Theatre\\\\\\\'\\\\\\\' ekibine teşekkürlerini sunar.


Haber
:
Nurşin ŞAHİN
Editör
:
Ayşe Şentürk
Fotoğraf
:
Nurşin ŞAHİN
Tarih
:
22 Mart 2019, Cuma 17:14
Okunma
:
613 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları