Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Portfolyo Sunumlarında
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Portfolyo Sunumlarında Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Portfolyo Sunumlarında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Portfolyo Sunumlarını Gerçekleştirdi

Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Portfolyo Sunumlarını Başarıyla Gerçekleştirdiler. 

Sınıf ve ingilizce öğretmenleri eşliğinde proje, Türkçe dil etkinliği, sanat etkinliği, fastrackids, fen-doğa ve ingilizce alanında sunumlarını yapan öğrenciler başarılı sunumlarının gururunu yaşarken aileleri küçük okyanusluların büyük başarılarına şahit olmanın mutluluğunu yaşadılar. 

Parmak oyunları ile Türkçe dil etkinliklerini eğlenceli bir etkinlikle sunan öğrenciler, deneyler ile fen-doğa etkinliklerinin sunumlarını yaptılar. 

Proje alanında "Sanat ve Sanatçı" konusu başlığı altında Picasso, Barış Manço ve Rodin hakkında bilgilendirme yaparak eserlerinden yaptıkları heykel ve resim çalışmaları ile ailelerini şaşırttılar. 

Fastrackids dersi teknoloji konusu ile görsellerle iletişim araçları sunumunu tamamlayan öğrenciler yaptıkları sanat etkinliklerinin yapım aşamalarını anlattıktan sonra ingilizce dersi sunumları ile etkinliği sonlandırdılar.


Haber
:
Pelin ASLANDOĞDU
Editör
:
Ayşe Şentürk
Fotoğraf
:
Ayşe Şentürk
Tarih
:
22 Nisan 2019, Pazartesi 02:10
Okunma
:
1.442 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları