Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Öğrencileri Wow Park Meslek Atölyesi Gezisinde
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Öğrencileri Wow Park Meslek Atölyesi Gezisinde Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Öğrencileri Wow Park Meslek Atölyesi Gezisinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Öğrencileri Wow Park meslek atölyesi ziyaret ettiler.

Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi bölümü öğrencileri bugün Wow Park meslek atölyesini ziyaret ettiler. Çocuklar meslekler hakkında bilgi sahibi olurken oynayarak öğrenmeleri ve deneyimlemeleri için harika bir fırsat yakalamış oldular. 

Çocuklara göre inşa edilmiş alanlarda meslekler ve onlara göre yazılmış senaryolar ile  birlikte bir ekibin parçası olmanın yaşattığı mutluluğu deneyimlediler.

Çocuklar kendileri için özel tasarlanmış kostümlerle, 7 farklı meslek atölyesinde doktor, aşçı, arkeolog, polis, itfaiyeci, pilot ve astronot olurken hayal dünyalarını geliştirerek seçim yapma özgürlüğünü elde ettikleri, yaratıcılıklarını kullandıkları, oynadıkları ve ürettikleri verimli bir gün geçirdiler. İletişim, işbirliği, sorumluluk, yardımlaşma, dayanışma, ekip çalışması, ince motor becerilerini geliştirme, fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirme, konsantrasyon becerisi ve dikkat gibi kazanımlar elde ettikleri gezide kendi yapmış oldukları pizzaları yiyerek  bol eğlenceli bir gün geçirdiler.


Haber
:
Zeynep Özcan
Editör
:
Ayşe Şentürk
Fotoğraf
:
Zeynep Özcan
Tarih
:
09 Nisan 2019, Salı 01:40
Okunma
:
1.276 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları