Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Kolejleri İlkokulunda Ocak Ayı Değerler Eğitimi "Teşekkür Ederim" Etkinliği
Okyanus Kolejleri İlkokulunda Ocak Ayı Değerler Eğitimi "Teşekkür Ederim" Etkinliği Okyanus Kolejleri İlkokulunda  Ocak Ayı Değerler Eğitimi "Teşekkür Ederim" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri İlkokul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi "Geleceğimize Değer" çalışmaları kapsamında Ocak ayında "Teşekkür Edelim" etkinliği gerçekleştirdi.

Teşekkür etmek; insanları birbirine bağlayan, motive eden ve kendini değerli hissettiren çok basit ama eşşiz güce sahip bir ifadedir. Bir çok karmaşık motivasyon çalışmalarının sağlayamadığı etkiyi sağlayabilecek bir güce sahiptir. Maddi bir hediye yerine insan ruhunu okşayan birkaç güzel söz, bazen daha fazla sonuç elde etmenizi sağlar. 

lkokul değerler eğitimi çalışmaları kapsamında; ”Geleceğimize Değer-Teşekkür Edelim” temalı etkinlikler Okyanus Kolejleri'nin  tüm kampüslerinde 15 Ocak 2016'da uygulandı.

Öğrencilere “minnet duygusunu” somut kavramlar şeklinde öğretebilmek, teşekkür etme davranışlarını pekiştirebilmek, hayatta uygulanışını öğretmek ve arkadaşlık ilişkilerini kuvvetlendirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlik büyük ilgi gördü.

Facebook okul hesaplarından ve instagram #gelecegimizedeger hashtagi ile etkinlik kapsamında yapılan çalışmaları takip edebilirsiniz.


Haber
:
Eda NUR OğUZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
04 Şubat 2016, Perşembe 05:48
Okunma
:
17.280 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları