Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Koleji Yüzme Takımı 8 Yaş Teşvik Yüzme Yarışları 3.sü
Okyanus Koleji Yüzme Takımı 8 Yaş Teşvik Yüzme Yarışları 3.sü Okyanus Koleji Yüzme Takımı 8 Yaş Teşvik Yüzme Yarışları 3.sü
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Yüzme Takımı, 8 Yaş Teşvik Yüzme Yarışlarında başarı göstererek derece aldı.

İstanbul İl Yüzme Temsilciliği tarafından 5 Mart 2016 tarihinde düzenlenen 8 Yaş Teşvik Yüzme Yarışları İstanbul'da gerçekleşti. Okyanus Koleji Yüzme Takımı ibrahim Can Kiracı, Zeynep Kayra Nur Arslan , Arda Çelikel, Şimal Bektaş ve Batu Özgür olarak yarışlara katıldılar.

Okyanus Yüzme Takımı 3 Derece Aldı

Çekişmeli geçen yarışlar sonucunda Okyanus Kolejleri takımı 3.lük, 5.lik ve 6.lık olma üzere üç derece kazandı. Zeynep Kayra Nur Arslan 50 m kelebekte 00.58.37 derecesiyle 3.lük elde ederek bronz madalya aldı. Ödül töreni sonrası duygularını paylalşn Zeynep Kayra “Madalya aldığım için çok mutluyum, emeklerimin karşılığını aldığımı düşünüyorum, Daha çok antrenman yapacağım.” dedi.

İbrahim Can Kiracı 50 M kelebekte 00.58.59 ile 5. , Arda Çelikel 50 m. kurbağalamayı 01.00.80ile  6.sırada başarıyla tamamladılar.

Sporcu Disiplinini Almış Öğrenciler

Okyanus Yüzme Takım Antrenörü Yeşim Adalı “Sporcularımı azminden ve antrenman devamlılığından dolayı tebrik ediyorum. Küçük yaşta olmalarına rağmen sporcu disiplinini almış olmaları beni çok umutlandırıyor. Hepsini tebrik ediyorum.” dedi.

Okyanus Ailesi olarak öğrencilerimizi, ailelerini ve antrenörümüzü tebrik ederiz.


Haber
:
İbrahim CENGİZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
16 Mart 2016, Çarşamba 12:15
Okunma
:
20.551 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları