Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri "Big Read" Yarışması için "Oxford Publishing" Standında
Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri "Big Read" Yarışması için "Oxford Publishing" Standında Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri "Big Read" Yarışması için "Oxford Publishing" Standında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2, 3. ve 4. sınıf öğrencileri "Big Read" yarışması için "Oxford Publishing" standından kitap satın aldılar.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2. 3. Ve 4. Sınıf öğrencileri "Oxford Publishing" tarafından "Big Read" yarışması için okulumuza gelen stanttan kitap satın aldılar. Dünya çapında bir yarışma olan " Big Read" yarışmasına ilk olarak kitaplarını satın alıp okuyarak katıldılar. Sonrasında her sınıf belirtilen yönergeye göre okudukları kitaplarla ilgili çalışmalar gerçekleştireceklerdir. Her sınıftan öğrenci kendi seviyesine göre kitaplar satın aldılar.

 

Eryaman Okyanus College primary students visited "Oxford Publishing" book stand and bought interesting books. They had a chance to take part in the reading competition. They bought books which were suitable for their levels.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Nurcan Kunak
Tarih
:
14 Şubat 2019, Perşembe 18:22
Okunma
:
614 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları