Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Okul Meclis Başkanı İlk Vaadini Gerçekleştirdi
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Okul Meclis Başkanı İlk Vaadini Gerçekleştirdi Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Okul Meclis Başkanı İlk Vaadini Gerçekleştirdi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Okul Meclis Başkanı Duru Ela CAN, ilk vaadi olan sinema etkinliğini gerçekleştirdi.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Okul Meclis Başkanlık Seçimleri geçtiğimiz günlerde öğrencilerimizin başkan adaylarına oy vermesi sonucunda gerçekleşmişti.

Okul başkanlık seçimlerinde en çok oyu alan 3-B sınıfından Duru Ela CAN’ın başkanlık seçim vaatlerinden biri olan okul arkadaşları ile birlikte sinema izleme etkinliği, okul yönetimi ve öğretmenlerinin desteği ile 6 Aralık Perşembe günü gerçekleşti.

Okul meclis başkanımız ve okul arkadaşları, birlikte sinema izlemenin keyfini çıkardılar.

Okul çıkışı konferans salonunda gerçekleşen sinema etkinliğinde öğrenciler Okul Meclis Başkan’ı Duru Ela CAN’ın belirlediği ‘Alvin ve Sincaplar’ filmini izleyerek keyifli anlar yaşadılar.

 


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şeyma AYDIN
Tarih
:
10 Aralık 2018, Pazartesi 09:39
Okunma
:
659 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları