Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Öğrencileri Teknolojiyi Bilinçli Kullanıyor!
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Öğrencileri Teknolojiyi Bilinçli Kullanıyor! Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Öğrencileri Teknolojiyi Bilinçli Kullanıyor!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi öğrencilerine “Teknolojinin Yeterli ve Güvenli Kullanımı Projesi” kapsamında sunum gerçekleştirildi.

Teknoloji Bağımlılığına dikkat çekmek üzere İlkokul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi olarak “Teknolojinin Yeterli ve Güvenli Kullanımı” konusunda öğrenci sunumumuzu gerçekleştirdik. Sunum sonrasında öğrencilerimizin en çok oynadığı oyunları ve kullandıkları sosyal medya platformlarını çizmelerini istedik. Projemiz kapsamında öğrencilerimiz ve ailelerinden teknoloji detoksu yaptıkları bir akşam geçirmelerini rica ettik. Ayrıca velilerimizin kendi çocukluklarında oynadıkları oyunları öğrencilerimize öğretmelerini ve bu oyunları not alarak okula gelmelerini istedik. Bu oyunları rehberlik panosunda sergileyerek ekransız oyunlara dikkat çektik. 


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ceren Aydoğmuş
Tarih
:
27 Şubat 2020, Perşembe 13:10
Okunma
:
669 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları