Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Birinci Sınıf Öğrencileri Sunum Yaptılar
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Birinci Sınıf Öğrencileri Sunum Yaptılar Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Birinci Sınıf Öğrencileri Sunum Yaptılar
Fotoğraf Galerisini Aç
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul kademesi birinci sınıf öğrencileri öğrendikleri yapıları sunum yaparak pekiştirdiler.

Eryaman Okyanus Collage Primary School first grade students told us their friend. While they were representing their description, they mentioned the favorite things and used the structures that they learnt.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi birinci sınıf öğrencileri bize arkadaşlarını anlattılar. Öğrenciler tasfirlerini sunarken, en sevilen şeylerden bahsedip, öğrendikleri yapıları kullandılar.

Su Asuman Demiröz
Murat AKDEMİR