Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri Reading Dersinde!
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri Reading Dersinde! Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri Reading Dersinde!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri Reading Derslerinde “Mars” kitabını okudular.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri bu ayın kitabı olan MARS’ı bitirdiler. National Geographic yayınlarının bu kitabında, Mars ile ilgili merak ettikleri, bilmedikleri birçok şey öğrendiler. “Mars nerede?”, “Mars nasıl bir gezegen?”, “Mars’ta gerçekten yaşayabilir miyiz?” gibi birçok sorunun yanıtını hem eğlenerek hem de beyin fırtınası yaparak öğrendiler. 


Eryaman Okyanus College Primary School 4th Grade Students finished this month’s reader “MARS”. In this National Geographic’s reader, students learnt so many things they didn’t know and were curious about. They got the answers of and brainstormed on questions like “Where is Mars?”, “What kind of a planet is Mars?”, “Is it really possible to live on Mars?” with so much fun. @nasa @natgeo @spacex


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ceren Kaymaz
Tarih
:
14 Şubat 2020, Cuma 20:10
Okunma
:
592 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları