Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2. Sınıf Öğrencilerinin ‘Spelling Bee’ Heyecanı
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2. Sınıf Öğrencilerinin ‘Spelling Bee’ Heyecanı Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2. Sınıf Öğrencilerinin ‘Spelling Bee’ Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2. sınıflarda gerçekleştirilen, üç etaptan oluşan ve öğrencilerin kelimeleri doğru şekilde kodlayarak son etaba geldikleri 'Spelling Bee' yarışmasının sınıf içi etabı tamamlandı.

Main Course dersinde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, aşamalı olarak kendilerine belirli bir süre gösterilen 3, 4, 5, 6, 7,8,9 ve 10 harfli İngilizce kelimeleri en hızlı ve en doğru şekilde hecelemeye ve telaffuz etmeye çalıştılar. Öğrenciler, kelimelere 3 saniye baktıktan sonra heceleme yaptılar ve bir sonraki tur için yarışıp yarışmayacaklarını heyecanla beklediler.

Yarışma, hem öğrencilerin sene boyunca öğrendikleri kelimeleri akıcı bir şekilde harf harf kodlamalarını sağladı hem de yazım yanlışlarının en aza inmesi konusunda yardımcı oldu. Aynı zamanda, yarışma kuralları gereğince öğrenciler zamanı doğru kullanma konusunda bilinçlenmiş oldular. Spelling Bee yarışmasında bu sene de heyecan doruktaydı.

Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eryaman Okyanus College 2nd graders had fun in Main Course by the contest called''Spelling Bee''. In this contest,words that they had learned so far were put in a box.They chose a word from the box randomly,and spelled the words that they saw one by one.The fastest students won the contest.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Nurcan Kunak
Tarih
:
10 Aralık 2018, Pazartesi 19:39
Okunma
:
577 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları