Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okul Öncesi Velileri Kaliteli Ve Nitelikli Zaman Geçirme Konulu Seminere Katıldılar.
Halkalı Okul Öncesi Velileri Kaliteli Ve Nitelikli Zaman Geçirme Konulu Seminere Katıldılar. Halkalı Okul Öncesi Velileri Kaliteli Ve Nitelikli Zaman Geçirme Konulu Seminere Katıldılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı okul öncesi veli ve öğrencileri 14.Ocak.2017 Cumartesi günü oyun atölyesi etkinliğinde biraraya geldiler.

Uzm. Klinik Psikolog Selin Puhaloğlu tarafından Ebeveynlere yönelik Kaliteli ve Nitelikli Vakit Geçirme konulu veli semineri verildi. Ardından çocuklarımız ve ebeveynlerimiz atölye bölümüne geçip toplanan atık materyallerle  hayallerindeki oyuncağı tasarladılar.

Seminerde ebeveynlerin çocuklarla nasıl kaliteli vakit geçirebileceği, oyun oynamanın, oyuncak seçiminin önemi, çocuklarda güven ve değerlilik duygusu ve yaratıcılık ile ilgili bilgiler verildi. Sınıf öğretmenlerimizin desteğiyle de kısa bir drama etkinliği gerçekleştirildi.

Velilerimiz ve öğrencilerimiz seminer ve atölyeden çok keyif aldılar. Öğrencilerimiz çok istekli ve heyecanlıydılar. Arkadaşlarının ve ebeveynlerinin olduğu ortamda yaratıcılıklarını sergilediler. Öğrencilerimizi mutlu ve keyifli görmek bizi çok sevindirdi.

Atölyemize katılan tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
14 Ocak 2017, Cumartesi 18:18
Okunma
:
1.825 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları