Beykent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Beykent Kampüsünde Düzenlenen "18 Mart Çanakkale Şehitlerini'' Anma Günü
Beykent Kampüsünde Düzenlenen "18 Mart Çanakkale Şehitlerini'' Anma Günü Beykent Kampüsünde Düzenlenen "18 Mart Çanakkale Şehitlerini'' Anma Günü
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji'nde düzenlenen "18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma ve Çanakkale zaferinin 102. Yılını kutlama töreni” günün anlam ve önemine uygun olarak gerçekleşti. Beykent Okyanus Koleji'nde 18 Mart 2017 Cuma günü, tarih öğretmeni Sibel Sağaltıcı ve edebiyat öğretmeni Hilal Aksoy’un ortak çalışması ile düzenlenen; " 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale zaferinin 102.yılını kutlama Töreni", bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Beykent Okyanus Koleji'nde düzenlenen "18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma ve Çanakkale zaferinin 102. Yılını kutlama töreni” günün anlam ve önemine uygun olarak gerçekleşti.

Beykent Okyanus Koleji'nde 18 Mart 2017 Cuma günü, tarih öğretmeni Sibel Sağaltıcı ve edebiyat öğretmeni Hilal Aksoy’un ortak çalışması ile düzenlenen; " 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale zaferinin 102.yılını kutlama Töreni", bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Tarih öğretmeni Gökçen Özgür tarafından  yapıldı. Ardından öğrencilerimize “ÇANAKKALE” konulu sinevizyon gösterisi sunuldu.

Lise öğrencileri tarafından hazırlanan “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiir, “Cepheye asker uğurlama” adlı drama, “Kınalı Ali” adlı tiyatro gösterisi ve “Yarbay Hasan’ın Şahadeti” adlı dramının sergilenmesi ile programa devam edildi. En son olarak da İlkokul 4.sınıf öğrencileri “Dur Yolcu” isimli koro çalışmasını seslendirdiler. Program şanlı tarihimizi ve köklü geçmişimizi en iyi şekilde ifade ederek izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 

 


Haber
:
KAZIM YAKUT
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
NURSEREN UÇAR
Tarih
:
21 Mart 2017, Salı 16:53
Okunma
:
3.189 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları