Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | ORTAOKULA MERHABA
ORTAOKULA MERHABA ORTAOKULA MERHABA
  • Paylaş
Sancaktepe  Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi  2018-2019 eğitim öğretim yılı 5.sınıf velileri ile ‘’Okyanusa Merhaba’’ dedi.

ORTAOKULA MERHABA

 

Sancaktepe  Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi  2018-2019 eğitim öğretim yılı 5.sınıf velileri ile ‘’Okyanusa Merhaba’’ dedi.

Okulumuzun toplantısı 20 Eylül Perşembe günü konferans salonunda 5.sınıf danışman öğretmenlerimizin, Rehber öğretmenimizin, Bilişim Teknolojileri öğretmenimizin, İngilizce öğretmenimizin  ve müdür yardımcımızın ortaokul bilgilendirme sunumları ile gerçekleştirilmiştir.

Kokteyl ile başlayan toplantımızda Ortaokul Müdür Yardımcısı Cansu DOĞAN’ın açılış konuşmasından sonra  Ortaokul Reberlik Öğretmenimiz Melda ATASEVEN’in ‘’Ortaokul PDR Olarak Neler Yapıyoruz’’ başlıklı sunumu, İngilizce Zümre başkanı Gamze Yıldız’ın ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Zuhal Ebrek’in dönem boyunca yapılacak çalışmalarıyla ilgili bilgi vermeleri ile devam etti.

5. sınıf öğretmenlerinin katıldığı dönem boyunca yapılacak çalışmaların bilgisinin aktarıldığı toplantıda velilerin danışman öğretmenlerini tanıyıp birbirleriyle tanıştıkları programımız, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dilekleri ile sona erdi katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Erdinç Bahadır
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
24 Eylül 2018, Pazartesi 11:58
Okunma
:
833 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları