Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Temsilcisi Seçildi
Ortaokul Temsilcisi Seçildi Ortaokul Temsilcisi Seçildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji'nde Ortaokul kademesi 11 Ekim Çarşamba günü 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul temsilcisi seçimini gerçekleştirdi. Okul temsilciliği seçimleri tüm ortaokul öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

SANCAKTEPE OKYANUS ORTAOKULU OKUL TEMSİLCİSİNİ SEÇTİ

Sancaktepe Okyanus Koleji'nde Ortaokul kademesi 11 Ekim Çarşamba günü 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul temsilcisi seçimini gerçekleştirdi. Okul temsilciliği seçimleri tüm ortaokul
öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti. Okul başkanlık seçiminde öğrencilere yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürü gibi becerilerin kazandırılması amaçlandı. Seçim sürecinde sınıf temsilcileri belirlenerek, adaylıklarını ortaya koydular. Yine seçim sürecinde adaylar propaganda çalışmalarını gerçekleştirdiler tüm sınıflarda kendilerini tanıttılar. Adayların hazırladıkları afişler kolidorlarlara asıldı. Yapılan seçimler sonucunda Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokul Temsilcisi  8-C sınıfından Yağmur ÖZCAN oldu.


Haber
:
Fakı MERCİMEK
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Melda Ataseven
Tarih
:
16 Ekim 2017, Pazartesi 10:09
Okunma
:
1.289 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları