Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul "Ben Bilirim, Öğretebilirim" Projesiyle 3. Yazılılarda da Çalışmalarını Devam Ettirdi!
Ortaokul "Ben Bilirim, Öğretebilirim" Projesiyle 3. Yazılılarda da Çalışmalarını Devam Ettirdi! Ortaokul "Ben Bilirim, Öğretebilirim" Projesiyle 3. Yazılılarda da Çalışmalarını Devam Ettirdi!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji bu yılın başından itibaren uyguladığı "Ben Bilirim, Öğretebilirim" projesiyle 3. yazılılar için de çalışmalarını devam ettirdi!

Geçen yıldan beri yazılı periyotlarına göre uygulanan "Ben Bilirim, Öğretebilirim" projesi incelediğimiz raporlara göre büyük oranda öğrencilerimize fayda sağlamıştır. Öğrencilerimiz hedefledikleri yazılı notlarına ulaşabilmek için kendilerinden bir yaş büyük akranlarından belirlediğimiz saatlerde ve belirlediğimiz konularda  ders almışlardır. Uygulama sonucunda öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu hedeflerine ulaşıp notlarını yükseltirken, ders anlatan öğrenciler ise özgüven ve empati kazanıp bir ders anlatan olarak konulara daha çok vakıf olma hissini yaşamışlardır.


Haber
:
Fakı MERCİMEK
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Ezgi Bozkurt
Tarih
:
25 Aralık 2017, Pazartesi 14:19
Okunma
:
947 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları