Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Orta Okul Kademesinde Yılın İlk “Anne Baba Okulu” Semineri Gerçekleşti!
Orta Okul Kademesinde Yılın İlk “Anne Baba Okulu” Semineri Gerçekleşti! Orta Okul Kademesinde Yılın İlk “Anne Baba Okulu” Semineri Gerçekleşti!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Orta okul kadememizin her yıl belirli periyotlarla düzenlediği “Anne Baba Okulu” seminerinin  bu yıl ki ilk seminerini gerçekleştirdik.

Sancaktepe Okyanus Koleji Orta okul kadememizin her yıl belirli periyotlarla düzenlediği  “Anne Baba Okulu” seminerinin  bu yıl ki ilk seminerini gerçekleştirdik. Bu yıl ki seminer konumuz “Aile İçi İletişim” idi. Seminerimiz Kişisel Gelişim Uzmanı ve Eğitimci-Yazar Aysun Uz Çetinkaya tarafından gerçekleştirildi. Seminerde aile içi iletişime dayanarak alt başlıklar 'Kardeş kıskançlığı, Anne baba arasındaki iletişim, Ebeveynlerin çocuklarıyla olan diyalogu ve aile içindeki teknoloji bağımlılığının etkileri şeklindeydi. Katılan velilerimiz, çocukları ile nasıl iletişim kurmaları gerektiği ile alakalı yeni bilgiler öğrendiler. Seminer sonunda velilerimize katılım sertifikası ve Aysun Uz Çetinkaya'ya plaket ve çiçek takdim edildi.


Haber
:
Fakı MERCİMEK
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Ezgi Bozkurt
Tarih
:
25 Aralık 2017, Pazartesi 14:17
Okunma
:
880 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları