Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanuslular, Proje Yarışmaları'na Hazırlanıyor
Okyanuslular, Proje Yarışmaları'na Hazırlanıyor Okyanuslular, Proje Yarışmaları'na Hazırlanıyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Lise Kademesi öğrencileri, bu yıl 44.'sü düzenlenecek olan "TÜBİTAK Araştırma Projeleri" ve Uluslararası Proje Yarışmaları için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bilimsel yarışmalardaki başarılarıyla adından söz ettiren Okyanus Kolejleri, yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor...

Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde Lise Kademesi öğrencileri, dersler kapsamında yaptıkları projelerin yanı sıra; 2013'te 44.'sü düzenlenecek olan "TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışması"na ve Uluslararası Proje Yarışmaları'na yönelik çalışmalarını sürdürüyorlar.

Okyanus Kolejleri BARGEM Birimi ve danışman öğretmenlerinin desteğiyle projeler geliştiren öğrenciler; deneyler yaparak, proje konuları dahilinde el değmemiş konulara ve sorunlara çözümler üretmeye çalışıyorlar.

Okyanuslu öğrenciler, başta İstanbul Üniversitesi'nin Fizik, Kimya Mühendisliği, Veterinerlik, Moleküler Biyoloji, Diş Hekimliği gibi bölümlerinin laboratuvarları olmak üzere, Nükleer Araştırma Merkezleri ve özel labortuvarlarda bilimsel deneyler yapıyorlar.

Okul laboratuvarlarını, kumaş boyama fabrikalarını ve ekmek fırınlarını da kullanan öğrenciler, derslerin yanı sıra bilimsel çalışmalar gerçekleştirdikleri keyifli bir süreç yaşıyorlar.

Bazı öğrenciler de; tarih, coğrafya, felsefe gibi alanlardaki projelerini gerçekleştirmek üzere kapsamlı kaynak taramalarının yanı sıra; özel geziler ve röportajlar yaparak projelerini bitirme aşamasına geldiler.

25 Ocak 2013 tarihine kadar çalışmalarına aralıksız devam edecek olan öğrencilerimize şimdiden yarışmalarda başarılar dileriz...

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
29 Aralık 2012, Cumartesi 16:23
Okunma
:
6.673 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları