Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Kişisel Gelişim Dersleri Sancaktepe Okyanus Koleji'nde başladı!  
Kişisel Gelişim Dersleri Sancaktepe Okyanus Koleji'nde başladı!   Kişisel Gelişim Dersleri Sancaktepe Okyanus Koleji'nde başladı!  
  • Paylaş
Rehberlik ders saatinde, rehberlik biriminin organize ettiği tüm orta okul kademesi öğrencilerine verilen  kişisel gelişim dersi bu gün ilk kez uygulamaya girdi! Bugün ki kişisel gelişim  dersimizin konusu öz güvendi.

Öncelikli olarak öğrencilerimize kişisel gelişimin kendilerine kazandıracağı özelliklerden bahsedip sonrasında konu ile ilgili kısa film izlettik. Film bittikten sonra öğrencilerimizin duygu düşüncelerini öğrenebileceğimiz "Ne anladım, Ne kazandım" formunu uyguladık. Son olarak ise öğrencilerimize özgüven  konusu ile ilgili "3 Soru 1 Kişi" formunu verip okul dışında başka birine röportaj yapmasını istedik. Eğitimin içinde akademik bilgilerin yanı sıra kişisel gelişim olması çocuklarımızın gelişiminde, geleceğinde ve kişiliğinde önemli bir yer alır. Sene sonuna kadar uygulamayı plandığımız kişisel gelişim derslerinin öğrencilerimiz üzerinde pozitif etki yaratacağından umutluyuz..


Haber
:
Fakı MERCİMEK
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
29 Aralık 2017, Cuma 08:48
Okunma
:
878 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları