Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Kişisel Gelişim Dersleri İle Ortaokul Öğrencileri Kendilerini Keşfediyor!
Kişisel Gelişim Dersleri İle Ortaokul Öğrencileri Kendilerini Keşfediyor! Kişisel Gelişim Dersleri İle Ortaokul Öğrencileri Kendilerini Keşfediyor!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Şubat ayında tüm Okyanus Kolejleri ortaokul öğrencileri kendilerini nasıl daha iyi tanıyacaklarını ve tanıtacaklarını öğrendiler.

Tüm Okyanus Kolejleri Ortaokul Kademe öğrencileri Şubat ayında Kişisel Gelişim Dersi kapsamında ‘Kendini Tanıma’ içeriğini işlediler.

Öğrenciler, Kendimi daha iyi nasıl tanırım? Nasıl tanıtırım? Sorularına yanıt buldular

Okyanus Kolejleri Ortaokul PDR ana bölüm başkanı Çiğdem Ağazade bu ay tüm kampüslerde işlenilen ‘Kendini Tanıma’ dersi ile ilgili olarak; ‘ Öğrencilerimiz bu ay ki ders konumuzda kendilerini tanımaları için neleri bilmeleri gerektiğini, aynı zamanda yeni karşılaştıkları ya da daha önce tanıyor oldukları bireylere karşı kendilerini nasıl daha iyi tanıtabileceklerini öğrendiler. Akranlarına, öğretmenlerine, okul müdürlerine vb. çevreleriyle yaptıkları ropörtajlar ve video kayıtlarıyla kendilerini tanıtmaları için pratik yapmakla kalmayıp, akranlarının hazırladıkları bu görselleri izleyerek kendilerini nasıl tanıtmaları gerektiğine yönelik bilgi sahibi oldular.’ Diyen proje sahibi Ağazade, bu ders ile hedeflen amacın, tamamen bu yaş aralığındaki öğrencilerin kendilerini daha iyi tanımalarına ve kendilerini gerçekleştirmelerine giden bu yolda onlara katkı sağlamak olduğunu belirtmiştir. 

Kişisel Gelişim Dersleri tüm Okyanus Kolejleri Ortaokullarında tüm hızıyla devam ediyor!


Haber
:
Didem Çiğdem Ağazade
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
08 Mart 2018, Perşembe 11:35
Okunma
:
11.351 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları