Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Meslek Deneyim Aşamaları Devam Ediyor.
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Meslek Deneyim Aşamaları Devam Ediyor. Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Meslek Deneyim Aşamaları Devam Ediyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, Öğretmenlik ve Aşçılık mesleklerinin deneyim aşamasını gerçekleştirdi.

Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, meslek deneyim aşamasını gerçekleştirdi.

 

Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin meslek ziyareti 24.05.2018 Perşembe günü öğretmenliği saat 14.30’da ve 25.05.2018 Cuma günü aşçılığı saat 09.00’da gerçekleşti.

Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk. Pınar Ulupınar’ın eşlik ettiği grup okulumuz ilkokul öğretmeni Gülseren Namoğlu’nu ve okulumuz yemekhanesi İnci Yemek’i ziyaret etti.

Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokulu’ndaki öğretmen olmak isteyen öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sorarken, aşçı olmak isteyen öğrencilerimiz günün yemeğini hazırladılar.

 


Haber
:
Erdinç Bahadır
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Rehberlik Zümresi
Tarih
:
25 Mayıs 2018, Cuma 13:40
Okunma
:
924 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları