Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji’nde "Anne-Baba Atölyesi" etkinliği gerçekleştirildi.
Sancaktepe Okyanus Koleji’nde "Anne-Baba Atölyesi" etkinliği gerçekleştirildi. Sancaktepe  Okyanus Koleji’nde "Anne-Baba Atölyesi" etkinliği gerçekleştirildi.
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen "Anne Baba Atölyesi" projesi kapsamında, Sancaktepe Okyanus Koleji’nde 24 Mayıs 2018 Perşembe günü ‘‘Çocukta Cinsel Gelişim ve Eğitim’’ konulu atölye etkinliğiyle yapıldı.

Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen "Anne Baba Atölyesi" projesi kapsamında, Sancaktepe Okyanus Koleji’nde 24 Mayıs 2018 Perşembe günü ‘‘Çocukta Cinsel Gelişim ve Eğitim’’ konulu atölye etkinliğiyle yapıldı.

Psk.Çağla Çamlıgüney ve Psk.Burcu Çakır tarafından gerçekleştirilen seminerde, Türkiye’de cinsel eğitime bakış açısı, cinsel eğitimin neden önemli olduğu, ne zaman başlaması gerektiği, Psikoseksüel gelişim dönemleri, bu konuda doğru bilinen yanlış tutumlar hakkında bilgi verildi.

Atölye bitiminde katılım sertifikalarını alan veliler, cinsel eğitime dair neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler edindiklerini ve kendi davranışlarını yorumlayabilmek adına farkındalık kazandıklarını dile getirdiler.


Haber
:
Betül Baki
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
-
Tarih
:
28 Mayıs 2018, Pazartesi 13:31
Okunma
:
1.002 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları