Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Kolejleri Yaz Spor Kampı
Okyanus Kolejleri Yaz Spor Kampı Okyanus Kolejleri Yaz Spor Kampı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yaz Spor Kampı Coşkuyla Gerçekleşti

Okyanus Kolejleri Kış Spor okullarında, eğitim öğretim yılının başından bugüne kadar birçok branşta eğitim alan her yaş grubundan öğrencilerimizin katıldığı, Çanakkale Üniversitesi Dardanos tesislerinde 03-06 Haziran tarihlerinde düzenlenen kamp programımız büyük ilgi gördü.

Doğayla ve denizle iç  içe spor dolu bir kamp gerçekleştiren öğrencilerimiz, yüzme, basketbol, voleybol ve futbol branşlarında günde çift antrenman yaparak eğitimlerini tamamlarken bunun yanı sıra eğitsel oyunlar ve geleneksel çocuk oyunlarıyla eğlencenin tadını çıkardılar. Kampa katılan çoğu öğrencimiz ilk defa ailelerinden uzakta vakit geçirerek öz güvenlerini geliştirdiler ve kendi başlarına hayatlarını sürdürmeyi öğrenerek disiplinli bir yaşama doğru ilk adımlarını atmış oldular. Kamp süresince arkadaşlarıyla bir arada olan öğrencilerimiz akşamları düzenlenen sosyal aktivitelerde dostluklarını pekiştirdiler. Kampımıza Çanakkale’nin simgesi olan Truva antik kent gezisi ile kültürel ve öğretici bir turla son verildi.

Beden eğitimi ana bölüm başkanlığının düzenlediği spor kampına 70 öğrenci katılım gösterdi ve öğrencilerimize 8 beden eğitimi öğretmeni eşlik etti. Başarıyla tamamlanan kampımızın önümüzdeki yıl da yapılması konusunda gelen istekler oldukça fazla, bu doğrultuda bu organizasyonun her yıl düzenlenerek gelenekselleştirilmesi planlanmaktadır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
İbrahim CENGİZ
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
12 Haziran 2017, Pazartesi 13:11
Okunma
:
53.694 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları