Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Miniklerin Yeni Yıl Şenliği
Miniklerin Yeni Yıl Şenliği Miniklerin Yeni Yıl Şenliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencileri ile Ataşehir, Beylikdüzü ve Avcılar Okyanus Koleji Anaokulu minikleri, yeni yılı renkli etkinliklerle karşıladılar.

Okyanus Koleji minikleri yeni yıla coşkuyla girdiler...

Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencileri, 26 Aralık 2012 Çarşamba günü gerçekleştirilen yeni yıl eğlencesinde buluştular.

Kostüm şenliği ile başlayan etkinliklerde daha sonra stajyer öğretmenler, minikler için hazırladıkları "Sihirli Değnek" isimli drama gösterisini sundular. Eğlenceli yarışmalarla devam eden yeni yıl etkinlikleri çerçevesinde akşam da, anne ve çocukların katıldığı "Bir Dilek Tuttum Gerçek Oldu" etkinliği gerçekleştirildi.

Anneleri ile birlikte masal dinleyen minikler, animatör eşliğinde oyunlara katıldılar. Bu keyifli etkinliğin sonunda da okulun bahçesinde anneleri ile birlikte Dilek Fenerleri'ni uçurarak, yeni yılda sağlık ve mutluluk dilediler.

Ataşehir Okyanus Koleji Anaokulu öğrencileri de, 28 Aralık 2012 Cuma günü en güzel kıyafetlerini giyerek okula geldiler. Minikler yılbaşı eğlencesinde, 2013 yılını oyunlar oynayarak, yarışmalar yaparak  konfetilerle dans ederek karşıladılar. 

Beylikdüzü Okyanus Koleji Anaokulu'nda da 28 Aralık 2012 Cuma günü yeni yıl şenliği düzenlendi.

Öğretmenlerin hazırladığı birbirinden eğlenceli etkinlikler; tiyatro gösterisi, dans gösterisi, palyaço ve minik sihirbazlık gösterisiyle renklendi. Eğlenceli yarışmalar eşliğinde devam eden etkinlikte yeni yıl coşkusu yaşandı.

Avcılar Okyanus Koleji Okul Öncesi minikleri de yeni yılı eğlenceli etkinliklerle karşılayarak, bir yaş daha büyümenin sevincini yaşadılar.

3-4-5 ve 6 Yaş öğrencileri bir hafta boyunca yaptığı etkinlik ve oyunlarla mutluluk saçtılar. Minikler; tombala, çuval yarışı, patlamış mısır ve sinema keyfi, kaşıkta yumurta taşıma gibi bedensel ve zihinsel koordinasyonu olumlu yönde etkileyen çalışmalarla neşeli bir hafta geçirdiler.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
02 Ocak 2013, Çarşamba 14:01
Okunma
:
5.892 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları