Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Küçük Tüketiciler, Haklarını Öğrendi
Küçük Tüketiciler, Haklarını Öğrendi Küçük Tüketiciler, Haklarını Öğrendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji 4-A Sınıfı öğrencileri, Sancaktepe Tüketici Hakları Koruma Derneği Hakem Heyeti'ni ziyaret ederek, tüketicilerin haklarını en yetkili ağızdan öğrendiler.

Nitelikli eğitimin adresi olan Okyanus Kolejleri'nde ders konuları yerinde ve en yetkili ağızların ifadeleri ile uygulamalı olarak öğretiliyor.

Sancaktepe Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4-A Sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler Dersi'ndeki "Tüketici Hakları" konusunda Sancaktepe Tüketici Koruma Derneği Hakem Hakem Heyeti Başkanı Rıfat Şener'den bilgi edindiler.

4 Ocak 2013 Cuma günü Sınıf Öğretmenleri Nazım Aydoğan eşliğinde Sancaktepe Kaymakamlığı Tüketici Hakları Koruma Hakem Heyeti'ni ziyaret eden Sancaktepe Okyanus Koleji 4-A Sınıfı öğrencileri, "Tüketici haklarını nasıl korumalıdır?" sorusunun cevabını Hakem Heyeti Başkanı Rıfat Şener'den aldılar.

Kapıdan ve internet üzerinden alışverişlerde dikkatli olunması uyarısında bulunan Şener, alınan bir malda şikâyet olduğu takdirde en geç bir hafta içinde ilgili yere iade edilmesi gerektiğini vurguladı.

Hakem Heyeti Başkanı Rıfat Şener, verdiği bilgilerle öğrencileri aydınlatırken; daha sonra sınıfta yapılan uygulamalı bir etkinlikle de konu tekrarlanarak pekiştirildi.

Sancaktepe Tüketici Koruma Derneği Hakem Hakem Heyeti Başkanı Rıfat Şener'e Okyanuslu öğrencilere verdiği bilgiler nedeniyle teşekkür ederiz...

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
09 Ocak 2013, Çarşamba 16:34
Okunma
:
1.978 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları