Sancaktepe Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | İlkokula Başlarken Nelere Dikkat Etmeli?
İlkokula Başlarken Nelere Dikkat Etmeli? İlkokula Başlarken Nelere Dikkat Etmeli?
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Okul Öncesi 6 Yaş velilerine ilkokula başlangıç süreciyle ilgili olarak, "Okul Seçerken Önemli Kriterler, Gelecek İçin Büyük Adım" konulu seminer verildi.

Okyanus Kolejleri'nde öğrenci ve velilere yönelik rehberlik çalışmaları kapsamında çeşitli seminer ve konferanslar düzenleniyor...

Beylikdüzü Okyanus Koleji Okul Öncesi 6 Yaş velilerine 15 Aralık 2012 Cumartesi günü Konferans Salonu'nda "Okul Seçerken Önemli Kriterler, Gelecek İçin Büyük Adım" konulu seminer verildi. Seminerin sunumunu Okyanus Kolejleri Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik yaptı.

Saat 12.00'de başlayan seminerde, "Çocuğumuz nasıl bir ilkokulda öğrenim görmeli? Okul seçerken hangi ölçütleri göz önünde bulundurmalıyız? Çocuğumuzun ilkokulu nicelik ve nitelik olarak nelere sahip olmalı?" gibi sorular cevaplandı.

Daha sonra ise okul öncesi velilerine seminer notları verilirken bir de sürpriz yapılarak, İlkokul 1. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel resimler hediye edildi. Etkinlik; velilerin, öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin bir arada olduğu keyifli bir kokteyl ile sona erdi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
19 Aralık 2012, Çarşamba 17:12
Okunma
:
5.304 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları