Mimaroba Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mimarsinan Okyanus Kolejinde Kişisel Gelişim Dersleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Mimarsinan Okyanus Kolejinde Kişisel Gelişim Dersleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor Mimarsinan Okyanus Kolejinde Kişisel Gelişim Dersleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Kolejinde ortaokul öğrencileri rehber öğretmenleri eşliğinde Ekim ayı Kişisel Gelişim dersini konferans salonunda işledi.

    Öğrencilerin Kişisel Gelişim kavramını öğrenmeleri,kendilerini keşfetmelerini sağlamak amacıyla her ay yaş grubunun ihtiyacına göre belirlenenen konular ortaokul öğrencileri ile işlenecektir.5.sınıf öğrencileri ' Ruh Hali', 6.sınıf öğrencileri ' Empati', 7.sınıf öğrencileri 'Algı' ve 8.sınıf öğrencileri 'Kişilik '  konularını rehber öğretmenleri Esra Durmuş ve Yıldız Özgür Gürel'in sunumuyla konferans salonunda işledi.

    Etkinlik sonunda öğrencilerimize “Ne Anladım Ne Kazandım” formları dağıtılarak derste ne anlatıldığı ve dersin onlara ne kattığı bilgisi alındı. “3 Soru 1 Kişi” formlarıyla da çevresinde bir kişiyle röportaj yaparak öğrendiği bilgiyi pekiştirmesi, sosyalleşme, sorumluluk alma, özgüveninin artmasına katkı sağlama vb. becerilerini geliştirmiş oldular.


Haber
:
Elif Aslan
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Esra Durmuş,Yıldız Özgür Gürel
Tarih
:
09 Kasım 2018, Cuma 10:43
Okunma
:
731 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları