Mimaroba Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mimarsinan Okyanus Kolejinde İngilizce 5. sınıflarla “Language Day” Etkinliği Gerçekleştirildi.
Mimarsinan Okyanus Kolejinde İngilizce 5. sınıflarla “Language Day” Etkinliği Gerçekleştirildi. Mimarsinan Okyanus Kolejinde İngilizce 5. sınıflarla “Language Day” Etkinliği Gerçekleştirildi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Koleji İngilizce Zümresi tarafından düzenlenen Language Day etkinliği yapıldı.

Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz hem eğlenerek hem de öğrenerek keyifli dakikalar geçirdiler. Language Day etkinliğinin amacı İngilizce’yi sevdirerek onlara okuma, anlama ve dinleme becerileri kazandırmaktır. İngilizce öğretmenleri eşliğinde konferans salonunda gerçekleştirilen bu eğlenceli ve öğretici etkinlikte 5. Sınıf öğrencileri çeşitli aktiviteler ile dil becerilerini geliştirme ve pratik yapma fırsatını elde ettiler. Öncelikle öğrencilerimizin kendilerinin hazırlamış oldukları Reading hakkındaki düşüncelerinin yer aldığı videolar izlendi, ardından İngilizce tekerlemeler ve diyaloglar ile Language Day etkinliğine devam edildi. İngilizce zümresi öğretmenlerimizin bu etkinlikteki amacı öğrencilerimizin severek İngilizce kitap okumalarını sağlamak ve kitap okumanın önemini bir kez daha onlara hatırlatmaktır. Öğrencilerimizin bu büyülü atmosferde hem eğlenip hem de öğrenerek geçirdikleri Language Day etkinliğinde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve İngilizce zümresine teşekkür ederiz.

 


Haber
:
Elif Aslan
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
İlknur Özdemir Sırmasaç,Zeynep Cansu Karlık
Tarih
:
19 Kasım 2018, Pazartesi 14:10
Okunma
:
1.842 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları