Mimaroba Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Kişisel Gelişim Dersleri Başladı
Mimarsinan Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Kişisel Gelişim Dersleri Başladı Mimarsinan Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Kişisel Gelişim Dersleri Başladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Kolej'inde Ortaokul Öğrencileri Rehber Öğretmenleri Eşliğinde Eylül-Ekim Ayı Kişisel Gelişim Derslerini İşledi.

Mimarsinan Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Kişisel Gelişim Dersleri başladı. Öğrencilerin kendilerini her anlamda geliştirmelerini sağlamak için rehberlik birimi tarafından planlanan bu dersler her yaş grubunun ihtiyacına yönelik olarak planlandı. Bu doğrultuda; 5. sınıf öğrencileri "Duygular", 6. sınıf öğrencileri "Empati", 7. sınıf öğrencileri "Evet Her Zaman Doğru Cevap Mıdır?" ve 8. sınıf öğrencileri "Hedefimi Belirliyorum" adlı konuları işledi. 

Konular ile alakalı rehber öğretmenler sunumları aktardıktan sonra videolar izlettirip çeşitli etkinlikler ile derslerin verimli geçmesi sağladı. Dersin sonunda "Ne Anladım Ne Kazandım" formu öğrencilere dağıtılarak öğrencinin edindiği bilgileri pekiştirmelerine fırsat verildi. 


Haber
:
Elif Aslan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Esra Durmuş Sefacan Hüseyinoğlu
Tarih
:
09 Ekim 2019, Çarşamba 10:59
Okunma
:
860 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları