Mimaroba Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mimaroba Okyanus Koleji Ortaokulunda ‘Fark Et’ Farkındalık projesi kapsamında Karanlıkta Diyalog ve Sessizlikte Diyalog gezisi yapıldı.
Mimaroba Okyanus Koleji Ortaokulunda ‘Fark Et’ Farkındalık projesi kapsamında Karanlıkta Diyalog ve Sessizlikte Diyalog gezisi yapıldı. Mimaroba Okyanus Koleji Ortaokulunda ‘Fark Et’ Farkındalık projesi kapsamında Karanlıkta Diyalog ve Sessizlikte Diyalog gezisi yapıldı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimaroba Ortaokulu Rehberlik Servisinin öğrencilerin farkındalık düzeylerini arttırma amacıyla düzenlediği gezi, 7.sınıf öğrencileri 27 Kasım Salı,5. ve 6. sınıf öğrencileri ile 28 Kasım Çarşamba ve 6.sınıfların 2.grubu ile 30 Kasım Cuma günü Gayrettepe Metro İstasyonunda bulunan Karanlıkta Diyalog ve Sessizlikte Diyalog platformunda gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin farkındalık düzeylerini arttırmayı hedeflediğimiz bu projeyle öğrenciler Karanlıkta Diyalog platformunda,özel kurulmuş bir alanda İstanbul’u tamamen KARANLIK bir ortamda görme engelli rehberlerin yol göstericiliğinde,ellerinde beyaz bir baston ile gezdiler.

Sessizlikte Diyalog platformunda ise işitme engelli rehberler eşliğinde sesi engelleyen kulaklar ile tamamen SESSİZ bir ortamda sözsüz iletişimi keşfettiler. Bu etkinlik ile öğrencilerimiz empati kurma yeteneği ve farkındalık kazandı.


Haber
:
Elif Aslan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Asuman Şenocak
Tarih
:
05 Aralık 2018, Çarşamba 12:25
Okunma
:
761 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları