Mimaroba Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mimaroba Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencileri Okyanus Channel Etkinliği
Mimaroba Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencileri Okyanus Channel Etkinliği Mimaroba Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencileri Okyanus Channel Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Channel Etkinlik Kapsamında 5. Sınıf Öğrencileri Breaking News (Güncel Haberler), Sports News (Spor Haberleri), Weather Forecast (Hava Durumu) Haberlerini Sundular.

Etkinlikte katılan öğrencilerde amacımız her geçen gün öğrendikleri dili daha etkin, eğlenerenek ve akıcı şekilde kullanabilmelerini sağlamak.

Haberlerin sunumunu yapan öğrenciler, bu haftaki Okyanus Channel köşesinde, Aras Özdemir- Spor Haberlerini, Muhammet Talha Sayın, Lara Nil Kahveci ve Eren Tanilli-Güncel Haberleri ve Ecrin Simay Özaytekin-Hava Durumu Haberlerini sundu. Öğrenciler spordaki yeni gelişmeleri, hava durumu hakkında bilgileri ve Mimaroba Okyanus Koleji’ndeki güncel haberleri aktardılar. Haber sunumlarını yaparken büyük bir ilgiyle sunucuları dinleyen öğrenciler de etkinliği büyük bir hayranlıkla izleyerek iyi bir dinleyici ve izleyici olarak etkinliğe katılım gösterdiler.

Haber sunumunu yapan ve dinleyici olarak etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür ediyor ve ileriki günlerde sunacakları yeni haberleri heyecanla bekliyoruz.       


Haber
:
Elif Aslan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Yağmur Kılıç-İlknur Özdemir Sırmasaç
Tarih
:
30 Aralık 2019, Pazartesi 15:30
Okunma
:
853 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları