Mimaroba Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Ve Yıldızlar Grubu Portfolyo Sunumunda.
Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Ve Yıldızlar Grubu Portfolyo Sunumunda. Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Ve Yıldızlar Grubu Portfolyo Sunumunda.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Ve Yıldızlar Grubu Öğrencileri Portfolyo Sunumunu Başarıyla Gerçekleştirdi.

Öğrenciler ve Velilerimiz, haftasonu Portfolyo sunumu heyecanı yaşayıp, bizleride bu sunumun heycanına ortak ettiler. Renk çemberi üzerinde kendi belirledikleri konuları seçen ( proje, Türkçe, Fen ve Matematik, Müzik, Fastrackids, İngilizce ) öğrenciler, Uzay ve Yeryüzü Bilimlerinden, fosiller, Gece -Gündüz, Ayın Evreleri, Dünyanın katmanları, Gezegenler Güneş sistemi konularını içeren proje konusunu, İngilizce de Kıyafetler, Evimiz ve Odaları, Aile Üyeleri,Çiftlik Hayvanları konularını başarıyla sunmanın mutluluğunu yaşadı ve aileleriyle birlikte bizlerede bu mutluluğu yaşattı.

Etkinliğimizde bizlerle olan siz Sevgili Öğrencilerimize ve Değerli Velilerimize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Daha nice Başarılı etkinliklere...


Haber
:
Semra Yeşilnacar
Editör
:
Semra Yeşilnacar
Fotoğraf
:
Semra Yeşilnacar
Tarih
:
15 Nisan 2019, Pazartesi 19:41
Okunma
:
796 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları