Mimaroba Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Yaz Spor Okulu Öğrencileri Gezilere Başladı
Yaz Spor Okulu Öğrencileri Gezilere Başladı Yaz Spor Okulu Öğrencileri Gezilere Başladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri yaz spor okulu öğrencileri her hafta Cuma günleri düzenlenen gezilerde farklı bir yer keşfederek, eğlenceli dakikalar geçiriyor.

16 Haziran Cuma günü; Bahçeşehir, Avcılar, Güneşli kampüslerimiz Florya Akvaryum’a gittiler. Kemerburgaz, Fatih, Bahçelievler kampüslerimiz Kidsmondo’ya gittiler. Beylikdüzü ve Halkalı kampüsleri Babalu eğlence merkezine, Anadolu yakası kampüslerimiz; Ataşehir, Sancaktepe ve Çekmeköy kampüsleri Kenan Bey At çiftliğine gittiler. İl dışı kampüslerimizden Adana kampüsü, Adana atlı spor kulübüne gittiler. Nilüfer kampüsü, Funtolia eğlence merkezine; İncek kampüsü, Keçiören evcil hayvanlar parkına gittiler. Antalya kampüsü, Antalya hayvanat bahçesine, Mavişehir ve Bornova kampüsleri  ise Monkey jungle eğlence merkezine giderek oldukça eğlenceli anlar yaşadılar.

Eğlence merkezlerine giden öğrenciler, çeşitli bölümlerde oyunlar oynama fırsatı yakalayarak zıplama, tırmanma, kaydırak, akülü araba kullanma gibi çeşitli aktivitelerde bulundular. Kidsmonda’ya giden öğrenciler; doktor, itfaiyeci, bankacı, radyo sunucusu, tv programcısı ve tasarımcı gibi birçok mesleği kendi çalışma alanları ve kostümleriyle tanıyarak uyguladılar. Uygulama aşamasında öğrenciler yaptıkları işler sayesinde kazandıkları -'Kidsmondo' paralarını değerlendirerek birbirinden güzel oyuncaklar satın aldılar. Bu sayede çalışma, para kazanma, ihtiyaçların giderilmesi gibi kavramların kazanımlarını gerçekleştirdiler. Florya Akvaryum’a giden öğrencilerimiz, dünya denizlerinde yaşayan balık türlerinin içinde bulunduğu, kendi türündeki akvaryumlarla kıyaslandığında; gezi güzergahı, temalandırma, interaktiflik, yağmur ormanı ve yeni nesil teknolojisiyle dünyanın en iyi akvaryum komplekslerinden birini gezme fırsatı buldular.

Hayvanat bahçesi ve at çiftliğine giden öğrencilerimiz; hayvanların barınaklarını, nasıl beslendiklerini inceledi, yaşam alanlarını daha yakından gördü. At çiftliğinde ise ata binmenin keyfini çıkararak yeni bir tecrübe kazandılar. Aynı zamanda arkadaşlarıyla birlikte oyunlar oynayan öğrenciler, sosyal ilişkilerini de geliştirme fırsatı yakaladılar. 

 


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
20 Haziran 2017, Salı 16:27
Okunma
:
18.611 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları