Kemerburgaz Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Kemerburgaz ve Güneşli Okyanus Koleji 7. sınıflar arası "Debate" İngilizce Münazara etkinliği düzenlendi.
Kemerburgaz ve Güneşli Okyanus Koleji 7. sınıflar arası "Debate" İngilizce Münazara etkinliği düzenlendi. Kemerburgaz ve Güneşli Okyanus Koleji 7. sınıflar arası "Debate" İngilizce Münazara etkinliği düzenlendi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
7. sınıflar arasında düzenlenen İngilizce münazara Güneşli kampüsünde gerçekleştirildi.

7. sınıflar arasında düzenlenen İngilizce münazara  Güneşli kampüsünde gerçekleştirildi. "Alışveriş ihtiyaç mıdır yoksa lüks müdür?" konulu münazarada Kemerburgaz kampüsü  "Alışveriş lükstür" fikrini savunurken Güneşli kampüsü ise "Alışveriş ihtiyaçtır" fikrini savundu. Öğrencilerimiz kendi fikirlerini karşı tarafın fikirlerine önceden araştırdıkları örneklerle ve kanıtlarla etkili bir şekilde savunarak çürütmeye çalıştılar. Etkinlik boyunca İngilizce'yi etkili ve aktif bir şekilde kullanan öğrencilerimiz öğretmenleri ve okul arkadaşları tarafından büyük bir takdir kazandı.

İngilizce zümresinin düzenlediği münazara öğrencilerimizin araştırma becerilerini, genel kültürlerini ve İngilizce dil ve becerilerini geliştirmede büyük katkılar sağladı. Ayrıca öğrencilerimiz topluluk önünde konuşma yaparak öz güvenlerini de geliştirmişlerdir. 

Münazaranın sonunda İngilizce öğretmenlerinden oluşan jürinin puanlamaları hesaplanarak  en yüksek puanı toplayan Kemerburgaz Okyanus Koleji çeyrek finale çıkmayı hak kazanmıştır. Münazarada kampüsümüzü temsil eden öğrencilerimiz Tuana Ece GÜL, Elif Selin KOZANOĞLU, Elif Sena UZUN ve Azra  Sude KARABAĞ okyanus puanı ile ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder çeyrek finalde başarılar dileriz.


Haber
:
Canan Dedik
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Yasemin DANIŞ
Tarih
:
05 Nisan 2018, Perşembe 11:25
Okunma
:
802 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları