Kemerburgaz Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Kemerburgaz Kampüsü Rehberlik Biriminin "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi Organizasyonu
Kemerburgaz Kampüsü Rehberlik Biriminin "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi Organizasyonu Kemerburgaz Kampüsü Rehberlik Biriminin "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi Organizasyonu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Şubesi Ortaokul Rehberlik Birimi olarak 22 Mayıs Pazartesi ve 24 Mayıs Çarşamba günü "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projemizin teşekkür organizasyonu bölümünü tamamladık.

Kemerburgaz Şubesi Ortaokul Rehberlik Birimi olarak 22 Mayıs Pazartesi ve 24 Mayıs Çarşamba  günü "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projemizin teşekkür organizasyonu  bölümünü tamamladık.

Okul İdaresi ile işbirliği içerisinde okulumuzda gerçekleştirilen organizasyonumuzda konuklarımızı lobide karşılamanın ardından öğlen ve akşam yemeği ikramı ve okulumuzun bahçesinde çay ikramı ile teşekkür plaketlerimizi takdim ettik. Hatıra fotoğrafları çektik.Gün boyunca süren hoş sohbetin ardından velilerimiz  davetimizden çok memnun kaldıklarını ve Projemizle ile ilgili her türlü desteğe devam edeceklerini de dile getirdiler.

Velilerimiz, Veteriner Hekim Hakan UYGUR, Av. Latife Ceren YAVUZ, Av. Muhammed Fatih YAVUZ,   Av. Seçil ERDAYI ,Dr. Bülent KALAYCI ,Savaş ÖZDEMİR ve Nuran ÖZDEMİR ' e davetimize katıldıkları için çok teşekkür ederiz.


Haber
:
Tolga Özdemir
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Canan HANSOY
Tarih
:
27 Mayıs 2017, Cumartesi 11:29
Okunma
:
2.051 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları