Kemerburgaz Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Meslek Ziyaretleri Devam Ediyor
Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Meslek Ziyaretleri Devam Ediyor Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Meslek Ziyaretleri Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Ortaokul Rehberlik Birimi Olarak 5. Sınıf Öğrencileriyle Düzenlediğimiz Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi’nin Meslek Ziyaretleri Bilgisayar Mühendisliği Meslek Ziyareti İle Devam Ediyor.

Ortaokul rehberlik birimi tarafından düzenlenen “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında, mühendislik mesleğini tanımak amacıyla velimiz Bilgisayar Mühendisi Sarven Berberyan ile bir araya geldiler. Mesleğin gereklilikleri ve çalışma alanlarına dair bilgiler edindiler. Yapılan çalışmaları yakından görme ve merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular.Ortaokul rehberlik birimi tarafından düzenlenen “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında, mühendislik mesleğini tanımak amacıyla velimiz Bilgisayar Mühendisi Sarven Berberyan ile bir araya geldiler. Mesleğin gereklilikleri ve çalışma alanlarına dair bilgiler edindiler. Yapılan çalışmaları yakından görme ve merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular.


Haber
:
Canan Dedik
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Rehberlik Birimi
Tarih
:
10 Mayıs 2019, Cuma 10:22
Okunma
:
887 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları