Kemerburgaz Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5. sınıflar "Fun Day" yıl sonu gösterilerini büyük bir coşkuyla sergiledi.
5. sınıflar "Fun Day" yıl sonu gösterilerini büyük bir coşkuyla sergiledi. 5. sınıflar "Fun Day" yıl sonu gösterilerini büyük bir coşkuyla sergiledi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
"Fun Day" yıl sonu gösterisi

Kemerburgaz Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencilerimiz İngilizce olarak sergiledikleri "Fun Day" yıl sonu gösterisinde izleyenleri performanslarıyla büyüledi. Öğrencilerimiz gösteride İngilizce tiyatro, skeç, karaoke, dans ve koro gibi çeşitli aktivitelerle izleyenleri neşelendirdiler. Başarılı gösterilerinin ardından tüm velilerin ve kademe idarecisi Gülsüm ÖZTOPRAK' ın takdirlerini kazandılar.

Bu muhteşem gösterinin hazırlanmasında emekleri geçen İngilizce öğretmenleri Yasemin ALÇEP, Fulya ÇETİNYILMAZ, Selda DAĞ ve Doğa KOCAGÖZ' e, hazırladığı muhteşem dekorları için Görsel Sanatlar öğretmeni Simge YILDIRIM' a, desteklerini her zaman hisettiren değerli velilerimize ve performansları ile bizi gururlandıran 5. sınıf öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.


Haber
:
Canan Dedik
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Yasemin Danış, Selda Dağ, Fulya Çetinyılmaz, Doğa Kocagöz
Tarih
:
15 Mayıs 2018, Salı 14:34
Okunma
:
1.522 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları