Kemerburgaz Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Proje Dersinde Sunumlarını Gerçekleştiriyor
Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Proje Dersinde Sunumlarını Gerçekleştiriyor Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Proje Dersinde Sunumlarını Gerçekleştiriyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Proje Dersinde Sunumlarını Gerçekleştiriyor

  Kemerburgaz Okyanus Koleji Anaokulu Gökkuşağı Grubu Öğrencileri 15.05.2018 tarihinde proje dersinde sunumlarını gerçekleştirdi.

     Öğrencilerimiz Mayıs ayı boyunca devam eden Teknoloji isimli proje konularını incelemeye, öğrenmeye devam ettiler. Her hafta bir plan çerçevesinde ilerleyen proje konumuz için ilk olarak soru cevap yöntemini kullanarak öğrencilerin ön bilgileri ölçüldü. Ardından akıllı tahtadan teknoloji aletleri incelendi. Daha sonra ise Fastrackids dersi temamız ile eşgüdümlü ilerleyen geçmişten günümüze gelen teknolojik aletler üzerine sohbet edildi. Öğrencilerden bir gün önce evlerinde bulunan eski ve yeni teknolojik aletleri okula getirmeleri istendi.

Öğrenciler okula getirdikleri teknolojik aletleri bir sunum ortamı oluşturarak arkadaşlarına ve öğretmenlerine tanıttılar. Gün sonuna kadar hazır olarak bırakılan sunum ortamını öğrenciler keyifle incelemeye devam etti.

     Geçmiş ve günümüz ile aradaki köprüyü kurarak gerçekleştirdiğimiz bu projemiz bizi çok farklı yerlere ulaştırarak keyif almamızı sağladı.

 


Haber
:
Ezgi Arslan
Editör
:
Feyza Sekmen Yavuz
Fotoğraf
:
Ezgi Arslan
Tarih
:
31 Mayıs 2018, Perşembe 10:07
Okunma
:
772 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları