Kemerburgaz Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Bütünleştirilmiş Art And Craft Ve Türkçe Dersinde
Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Bütünleştirilmiş Art And Craft Ve Türkçe Dersinde Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Bütünleştirilmiş Art And Craft Ve Türkçe Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Bütünleştirilmiş Art And Craft Ve Türkçe Dersinde

Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Öğrencileri 04.10.2019 tarihinde Art Craft ve Türkçe dersine katıldılar. Öğrencilerimiz 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ile ilgili bir etkinlik gerçekleştirdiler. Öncelik olarak okulumuzun bahçesindeki köpekler için bir yuva hazırlayarak öğrencilerimiz ile boyadık. Hayvan dostlarımız için sevgi maması aldık ve okulumuzun bahçesine çıkarak onlarla mamaları paylaştık. Öğrencilerimize dünyada insanlardan başka canlılar olduğunu anlatarak onların yaşam alanlarına müdehale etmemek hakkında konuştuk ve bilgi alışverişinde bulunduk.

Öğrencilerimiz bu etkinlikte  konular üzerinde farkındalık duygusu geliştirmeyi ve yaşama hakkına saygı duymayı öğrendiler.

 


Haber
:
Kevser Akar
Editör
:
Feyza Sekmen Yavuz
Fotoğraf
:
Derya Şimşek
Tarih
:
09 Ekim 2019, Çarşamba 14:51
Okunma
:
786 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Ayten Tepeyurt / 09 Ekim 2019, Çarşamba 15:39
Yavrularımızın yaşam hakkına saygı duymayı öğreniyor olmaları dünyamızın geleceği için umut verici. Sizlere teşekkür ediyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları