Kemerburgaz Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji Çiçekler Grubu Öğrencileri Art & Craft Etkinliğinde “Kilden Kalıp” Çalışmasını Gerçekleştirdi.
Kemerburgaz Okyanus Koleji Çiçekler Grubu Öğrencileri Art & Craft Etkinliğinde “Kilden Kalıp” Çalışmasını Gerçekleştirdi. Kemerburgaz Okyanus Koleji Çiçekler Grubu Öğrencileri Art & Craft Etkinliğinde “Kilden Kalıp” Çalışmasını Gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Çiçekler Grubu Öğrencileri Art & Craft Etkinliğinde “Kilden Kalıp” Çalışmasını Gerçekleştirdi.

Kemerburgaz Okyanus Koleji Anaokulu Çiçekler grubu öğrencileri 18.09.2019 tarihinde Art & Craft etkinliğinde “Bardak baskısı” çalışmasını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize öncelikle etkinlik için gerekli olan malzemeler gösterildi. Öğrencilerimiz ile birlikte etkinliğin uygulanma aşamaları tamamlandı. Her öğrenciye yeterli miktarda boya ve bardak verildi. Ardından öğrencilerimiz bardaklarını boyaya batırarak baskı çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Etkinlik öğrencilerimizde yaparak ve yaşayarak öğrenme gelişimine katkı sağlayarak aktif öğrenme ilkesini, şekillerin farkındalığını, gözlem yapma becerisinin gelişimini olumlu yönde geliştirdiği için öğrencilerimizin gelişimini olumlu yönde desteklemiş oldu.

 


Haber
:
Gamze Geçit
Editör
:
Feyza Sekmen Yavuz
Fotoğraf
:
Merve Cebeci
Tarih
:
28 Eylül 2019, Cumartesi 14:37
Okunma
:
624 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları