Kemerburgaz Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji İlkokulu Örnek Sınıflarını Seçti
Kemerburgaz Okyanus Koleji İlkokulu Örnek Sınıflarını Seçti Kemerburgaz Okyanus Koleji İlkokulu Örnek Sınıflarını Seçti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji İlkokulu Her Hafta Öğretmenlerin Puanlamaları İle Seçilen "Haftanın Örnek Sınıfı" Uygulamasına Başladı.

Kemerburgaz Okyanus Koleji'nde her hafta öğretmenlerin puanlamaları ile belirlenen "Örnek Sınıf" uygulamasında 23-29 Kasım, 30 Kasım-06 Aralık ve 07–13 Aralık 2015 haftasının “Örnek Sınıfları” belli oldu.

Örnek sınıf uygulaması için derse giren tüm öğretmenler objektif ve bütüncül bir yaklaşımla değerlendirme yaparak, puanlamada bulunurlar. Bu değerlendirmeler sonucunda en yüksek puanı alan sınıf “Haftanın Örnek Sınıfı” seçilerek, “Örnek Sınıf Yemeği” ve ''Örnek Sınıf Sertifikası'' ile ödüllendirilirler

Kemerburgaz Okyanus Koleji’nde 23-29 Kasım 2015 haftasının "Örnek Sınıfı" seçilen 2-B Sınıfı öğrencileri için ve 30 Kasım-06 Aralık 2015 haftasının "Örnek Sınıfı"seçilen 4-B Sınıfı öğrencileri için ve  07–13 Aralık 2015 015 haftasının "Örnek Sınıfı" seçilen 3-B Sınıfı öğrencileri için yemekhanede özenle hazırlanılmış masalar kuruldu. Öğretmenleri ile birlikte özel menüden oluşan öğlen yemeğini yediler ve Cuma günü törende 'Örnek Sınıf Sertifikaları''  dağıtıldı.


Haber
:
Nilüfer Bora
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Fikret Yavuz, Uğur Çiftci
Tarih
:
22 Aralık 2015, Salı 22:18
Okunma
:
1.901 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları