İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Yazarımız Ülfet TAYLI Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileriyle Buluştu
Yazarımız Ülfet TAYLI Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileriyle Buluştu Yazarımız Ülfet TAYLI Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileriyle Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu öğrencileri 12.02.2018 Pazartesi günü Sosyal Bilgiler dersi kapsamında “Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu” ve “Çizgilerle Mezopotamya Uygarlıkları” kitaplarının yazarı ve editörü Sayın Ülfet ile bir araya gelerek keyifli ve samimi bir söyleşi gerçekleştirdiler.

        Mavişehir Okyanus Koleji konferans salonunda gerçekleşen söyleşide öğrenciler, sıradan tarih anlayışının yerine geçmişteki olayları farklı bakış açıları ile yorumlayabilmek için yazarımıza çeşitli sorular yönelttiler.

Ülfet Taylı, yazma hayatına nasıl başladığını, araştırmalarını nasıl yürüttüğünü ifade ederek bizlere hayat boyu öğrenmenin ne kadar zevkli olduğunu hissettirdi. Sayın Ülfet Taylı Okyanus Ortaokulu öğrencilerine gerçek tarihin kalıcılığını sağlamak için birinci elden kaynakların öneminden söz etti. Bunun için bu birikime sahip insanlarla iletişim kurmanın önemine değindi. Bu sayede tarihin sadece uzak geçmişi kapsamadığı, hayatımızın içinde olduğunu anlatarak öğrencilerde farkındalık yarattı. 

Söyleşinin ardından Mavişehir Okyanus Ortaokulu öğrencileri okudukları kitapları yazar Ülfet Taylı’ya imzalatarak güzel bir gün geçirdiler.
 


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Yağmur Çelik
Tarih
:
14 Şubat 2018, Çarşamba 14:26
Okunma
:
674 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları