İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus Koleji Öğrencileri Şehitlerini Saygıyla Andı…
Okyanus Koleji Öğrencileri Şehitlerini Saygıyla Andı… Okyanus Koleji Öğrencileri Şehitlerini Saygıyla Andı…
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu öğrencileri, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında gerçekleştirilen programla tüm şehitlerini saygı ve minnetle andı.

Çanakkale ruhunu diri tutan, bizlere emanet edilen bu topraklara aynı şuurla sahip çıkan Okyanus Koleji öğrencileri, konferans salonunda sunmak üzere hazırlamış oldukları programla izleyenleri derinden etkiledi. Çanakkale Savaşı’nda büyük mücadele gösteren başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; Seyit Onbaşı, Mustafa Fevzi Çakmak, Nazif Çakmak, Doktor Yüzbaşı Dimitroyati ve fedakar Türk analarının öykülerine tanıklık ettiğimiz programımızda, bu yüksek ruh ve kararlılığı bir kez daha hatırlamış olduk.

Bu ruhu ortaya koyan öğrencilerimiz, gösterdikleri performanslarla izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Programımız, hikayelere eşlik edilen türküler ve lirik dansla taçlandırıldı. Koromuzun seslendirdiği “Hey On Beşli” ve “Yemen Türküsü” bizleri adeta o günlere götürdü. Her karışı şehit kanıyla sulanmış bu toprakları canla başla savunan şehitlerimizin vatanseverliğini örnek alan öğrencilerimiz, atalarını unutmadı ve asla unutmayacak. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun…


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Burcu Şener
Tarih
:
23 Mart 2019, Cumartesi 17:52
Okunma
:
684 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları