İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri “Kişisel Gelişim” Dersinde
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri “Kişisel Gelişim” Dersinde Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri “Kişisel Gelişim” Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Ortaokul Kademesi öğrencilerimizin kendilerini tanımaları, keşfetmeleri ve geliştirmeleri için yürütülen “Kişisel Gelişim” dersi konferans salonunda gerçekleşti.

Kişisel gelişim; kişinin dünyaya gelirken yanında getirdiği potansiyelini fark ederek açığa çıkarma ve bu potansiyeli en üst basamağa taşıma çabasıdır. Kişisel gelişimin en temel noktası kişinin kendini tanıması, üstün ve zayıf yanlarını fark etmesi, nerede olduğunu bilerek nereye varmak istediğinde kararlı olmalısıdır.

Amacımız: Öz güveni ve öz saygısı yüksek, kendini tanıyan, zayıf yanlarına hoşgörü ile bakabilen, hedefleri olan ve bu hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen, yaratıcı düşünme becerisini kazanabilmiş, kendi potansiyelini fark etmiş ve bu potansiyeli verimli kullanabilen, sosyal iletişim kabiliyeti yüksek, kişisel mutluluğu ve başarısı için neye ihtiyacı olduğunu bilen bireyler yetiştirmektir.

Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Rehberlik Birimi olarak etkili öğrenmeyi daha kalıcı hale getirmek için kısa film, söyleşi gibi görsel ve işitsel uyaranları bir arada kullanarak derslerimizi işlemeye devam ediyoruz.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Yağmur Çelik
Tarih
:
20 Şubat 2018, Salı 09:36
Okunma
:
775 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları