İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Bilişim Haftasını Kutladı
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Bilişim Haftasını Kutladı Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Bilişim Haftasını Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri, “Bilişim Haftası”nda çeşitli etkinlikler yaparak eğlendiler.

Bilişim teknolojileri, bireylerin yaşam boyu süren eğitimlerinde önemli bir yere sahiptir. Bu teknoloji bireylerin çevreleriyle olan bağlarını kuvvetlendirmekle kalmaz, onlara sınırlarını sadece kendilerinin koyabileceği kadar geniş ve özgür bir çevre sağlar. Ayrıca yeni ve verimli eğitim yöntemlerini öğrenmek, bunların değişik uygulama alanlarını görmek yine bilişim teknolojilerini etkili bir şekilde kullanmayla mümkündür.

Milli eğitim sistemimizin çağın gerekliliklerine uyum sağlaması, bu teknolojiyi ne kadar verimli kullandığımızla doğrudan ilişkilidir. Bilgi toplumuna dönüşmenin yolu bilişimden geçer.


Mavişehir Okyanus Kolejinde 06-10 Mayıs haftası "Bilişim Haftası" olarak kutlanmış, ortaokul kademesi öğrencileri haftayı kodlama ve bilişim etkinlikleri yaparak geçirmişlerdir.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Burcu Şener
Tarih
:
16 Mayıs 2019, Perşembe 16:32
Okunma
:
691 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları