İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinden Kelimelerin Sihirli Dünyasına Başarılı Bir Adım Daha…
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinden Kelimelerin Sihirli Dünyasına Başarılı Bir Adım Daha… Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinden Kelimelerin Sihirli Dünyasına Başarılı Bir Adım Daha…
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri her geçen gün yeni etkinlikler ile gençlerin kişisel ve akademik gelişimini desteklemeye devam ederken bu kez 6.sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen “Kelime Yarışması” neşeli, eğlenceli ve öğretici anları ile izleyicilere unutulmayacak bir gün yaşattı. Empatinin ön planda olduğu yarışmada her bir takım “hoşgörülü yaklaşımları” ile tüm izleyicilerin kalplerini fethetti.

Sosyal etkinlikler ve diğer ders faaliyetleri kapsamında öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre kendilerini geliştirmeleri, milli ve manevi değerleri benimsemeleri, dili etkili kullanma becerilerinin gelişmesi ve desteklenmesi, bilimsel düşünce ve araştırma alışkanlığı kazanabilmeleri gibi özel hedef ve kazanımlar üzerine inşa edilmiş olan “6.Sınıflar Arası Kelime Yarışması”, rekabet ortamında  dahi “anlayışlı ve saygılı olma bilinci geliştirmek”   amacını somut öğrenci davranışlarıyla gözler önüne serdi. Tüm bu özelliklerin genç yaşta öğrencilerimize kazandırılmış olması gerçeği ise öğretmenlerin yarışma boyunca onur verici dakikalar yaşamasını sağladı.

“Hoşgörü kazandı.”

Okyanus Kolejleri tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen “Kelime Yarışması” 6A, 6B, 6C sınıflarını temsil eden öğrencilerin ana sorulardan yedek sorulara kadar kıyasıya mücadelesi ile sürdü. Yedek sorularla kazanının belirleneceği 6B ve 6C sınıfı öğrencilerinin gayreti, heyecanı biraz daha arttırdı. Yedek sorular bölümünde 6C sınıfının “doğru yanıt”  hamlesi ile zafer 6C sınıfının oldu. 2018-2019 Eğitim-öğretim yılında Okyanus Kolejleri bünyesinde ilk kez gerçekleştirilen bu güzel yarışma, akıllarda bilgi ile donatılmış hoşgörünün en güzel sahnelerini bıraktı.

 Bu güzel anı bizlere yaşatan ve yarışmaya emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, yarışmanın galibi olan 6C sınıfı öğrencilerinden Zeynep Ceylin YÜKSEK, Arda TURAN, Arda İŞİVAR’ı tebrik ediyoruz.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Burcu Şener
Tarih
:
07 Ocak 2019, Pazartesi 16:33
Okunma
:
685 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları