İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Çizgilerin Büyülü Dünyasına Kısa Bir Yolculuk...
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Çizgilerin Büyülü Dünyasına Kısa Bir Yolculuk... Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Çizgilerin Büyülü Dünyasına Kısa Bir Yolculuk...
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji her geçen gün yeni etkinlikler ile gençlerin kişisel ve akademik gelişimini desteklemeye devam ederken bu kez 5, 6, 7.sınıf öğrencilerini 9 Şubat Çarşamba günü “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi” kapsamında karikatürist Salih Memecan ile buluşturdu.

Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre kendilerini geliştirmeleri, öz farkındalık kazanmaları ve gelecekte sahip olmak istedikleri meslek ile ilgili bugünden kendilerini motive edebilmeleri amacıyla organize edilen etkinlikte, Karikatürist Salih Memecan “hayal ettiğin mesleğin gerçek hayatın olsun” mesajı ile öğrencilerle buluştu.

“Hayat hikayesinde hayal gücü, vizyon ve azim kazandı.”

“Sizinkiler” serisi ve “Limon ve Zeytin” kitaplarından tanıdığımız, karikatürleri günlük ve haftalık olarak yayımlanan Salih Memecan, hayat hikayesini paylaşırken hayal gücü, vizyon ve azimli olmanın başarının ön koşulu olduğunu vurguladı. Öğrencilere ve öğretmenlere hayat yolunda hayalleri için yürümeye devam etmeleri konusunda paylaşımlarda bulundu. Limon ve Zeytin çizimi eğitimi ile devam eden buluşma öğrencilere ilham kaynağı oldu.

Öğrencilerin kitaplarına “Limon ve Zeytin” karikatürleri çizerek kitaplarını imzalayan Salih Memecan'a Ortaokul Öğrenci Meclisi Başkanı Emek Deniz Gemici, kademe adına teşekkürlerini ileterek çiçek takdiminde bulundu.

Projede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Burcu Şener
Tarih
:
12 Şubat 2019, Salı 17:17
Okunma
:
679 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları