İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 1. Maths Day Heyecanı Yaşandı
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 1. Maths Day Heyecanı Yaşandı Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 1. Maths Day Heyecanı Yaşandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla 18 Mayıs 2018 tarihinde okul bahçesinde, tişört boyama, kermes ve parkur etkinliklerinden oluşan Maths Day, (matematik günü) coşkuyla kutlandı.

Okul bahçesi, sınıflar ve koridorların, matematik formülleri ve karikatürleriyle süslendiği bu özel günde tişörtlerin matematikle boyanması ile renkli görüntüler ortaya çıktı.Tamamını öğrencilerin organize ettiği kermes büyük ilgi gördü ve kermeste toplanan tüm gelir LÖSEV'e bağışlandı.

Mathparkur adı verilen, oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmada, tüm ortaokul öğrencileri kıyasıya mücadele etti. Her sınıfın iki gruba ayrılmasıyla oluşturulan toplam 36 takım," bil soruyu vur sayıyı, çark çarp, pi'zzle, toplar kovaya" oyunlarını içeren parkur ile temel matematik becerilerini ortaya koydu.

7E sınıfının 1.grubu ile 8A sınıfının 2.grubu eşit sürede parkuru tamamlayarak Mavişehir Okyanus Koleji Maths Day 2018 şampiyonluğunu paylaştı. Madalyalarını Okul Müdiresi Zeynep Soydam'dan alan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Rafşan Yağmur Çelik
Tarih
:
24 Mayıs 2018, Perşembe 15:28
Okunma
:
2.017 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları